La Seu d’Urgell ha retut homenatge aquest divendres al vespre a 39 esportistes de la ciutat que han assolit resultats rellevants al llarg de l’any 2017. En un acte celebrat a la sala de la Immaculada, els homenatjats han rebut de mans del regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, una samarreta commemorativa, exclusiva per l’ocasió. En la seva intervenció, just abans de lliurar els obsequis a cadascun dels atletes, Alberich ha volgut mostrat la seva satisfacció en nom de la corporació municipal. Així, ha destacat el fet que enguany s’hagin reconegut 39 atletes, la majoria molt joves, i de quatre modalitats esportives.

En aquest sentit, Alberich ha assegurat que això demostra que a la Seu s’hi viu l’esport. Un fet que també permet projectar la ciutat a l’exterior.

En aquest sentit, Alberich també ha celebrat que cada cop creix el nombre d’esportistes reconeguts en aquestes gales, perquè els resultats dels esportistes urgellencs van a millor.

Parlen al vídeo: ISIDOR ALBERICH, REGIDOR ESPORTS LA SEU

El Pirineu avui