Xabier Quiroga ha presentat la seva novel·la "La casa del nazi", a la llibreria la Puça.
El llibre està tenint una gran acollida per part dels lectors, a més de ser enaltida per la crítica, ha sigut finalista del Premi Gal·la do Lliuro Galego i ha guanyat el Premi Arquebisbe de Sant Clement a la millor novel·la.
Xabier Quiroga és un dels autors més representatius i llegits de la poderosa narrativa gallega actual. La casa del nazi, escrita i editada originàriament en gallec, ja ha venut més de 5.000 exemplars només a Galícia.

En la seva original obra sobresurt l'intent d'interpretar la realitat del seu país i de les seves gents a partir de la història més recent, així com una recerca de l'essència de l'ésser humà.

El llibre, ja es pot trobar en castellà al Principat d’Andorra

Parlen al vídeo: XABIER QUIROGA, ESCRIPTOR

El Pirineu avui