La Seu d’Urgell ha acollit aquest dilluns a la tarda la presentació dels vols comercials que es faran aquest mes de març a l’aeroport d’Andorra la Seu. L’empresa promotora, Viatges Regina, ha ampliat la informació apareguda la setmana passada, quan es va fer públic l’acord signat amb l’aerolínia Twin Jet, filial d’Air France, per fer 48 vols a Palma, Madrid i Marsella en divendres i diumenge. En total s’oferiran 912 places, en un avió amb capacitat per a 19 passatgers que permet uns embarcaments prioritaris als grans aeroports. Això fa que en unes 3 hores i mitja un passatger de Madrid, Palma o Marsella pugui estar esquiant a les pistes de nòrdic de l’Alt Urgell o d’alpí a Andorra.

Pel que fa a l’operativitat a l’aeroport, Vinseiro ha destacat que al març de mitjana només hi ha tres dies de mal temps, i s’ha mostrat convençut que es podrà volar sense problemes. Pel que fa als horaris, s’han planificat amb una primera sortida molt d’hora des de Marsella per tal que l’avió tingui temps de fer tots els trajectes del dia a les tres detinacions i abandonar l’aeroport pirinenc abans que es faci fosc.

Els bitllets tindran un preu de 110 euros per trajecte, i des de l’empresa s’han ideat un seguit de paquets turístics que inclouen estances en dos hotels de quatre estrelles de la Seu d’Urgell i també en establiments de categoria mitja-alta d’Andorra. També es planificaran paquets específics per tal que els clients puguin dissenyar la seva estada a l’Alt Pirineu o a Andorra. Les places es podran adquirir a partir de dimecres i ja hi ha 45 prereserves. Algunes vendes, de fet, es comercialitzaran a través de la mateixa xarxa d’Air France. Des de la companyia asseguren que seria un bon resultat vendre’n el 60%, tot i que s’han mostrat convençuts que se superarà aquesta xifra.

Parlen al vídeo: ALBERT VINSEIRO, DIRECTOR VIATGES REGINA

El Pirineu avui