El CG Puigcerdà s'ha imposat aquest dissabte a casa contra el Majadahonda i ha guanyat l'enfrontament per 4-1. Així doncs, en aquesta primera victòria a casa -la segona de la temporada- els ceretans han pogut sumar els tres punts necessaris per seguir lluitant per entrar als play off.

Els madrilenys no han pogut fer res davant d'un equip cohesionat i efectiu que ha confiat en tot moment amb les seves possibilitats. El porter Andrej Beliansky ha estat un dels protagonistes de la nit, que ha desesperat els jugadors del Majadahonda amb aturades de molt mèrit. L'altre protagonista ha estat l'experimentat Dani Almendros, que ha fet de motor des de la rereguarda i ha contagiat la resta de jugadors.

Els golejadors han estat Nacho Granell, Pablo Muñoz en dues ocasions i Ramon Morer.

Amb aquesta victòria el CG Puigcerdà segueix cuer amb 7 punts però retalla tres punts al seu rival per la quarta plaça que dona accés a playoff, SAD Majadahonda, que en té 12. La propera cita pels grocs i negres és el dissabte dia 3 de febrer a casa contra el CH Jaca.

El Pirineu avui