Amb l'objectiu de fer més segura la pràctica dels esports d'hivern als més petits, l'estació de La Molina ha estrenat aquesta temporada un nou sistema de seguretat infantil als telecadires. Es tracta d'unes peces metàl·liques verticals d'uns 30 cm cobertes d'un plàstic protector i que es munten sobre la barra horitzontal de seguretat. Aquest senzill sistema permet al mateix temps fer més segur l'esquí dels nens i nenes i que les cadires on hi ha aquesta nova mesura siguin utilitzades igualment tant per adults com infants ja que la peça no limita la capacitat de la cadira sigui quina sigui l’altura de l’esquiador.

Aquesta nova mesura de seguretat ha estat molt ben rebuda tant pels esquiadors júnior com els adults. L'estació vol evitar, així, possibles accidents.

A més de l'estació de La Molina, el sistema també s'ha instal·lat a la resta d'estacions de Ferrocarrils de la Generalitat.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui