El CG Puigcerdà torna al gel aquest dissabte per disputar la 16a jornada de la lliga regular. S'enfrontarà al SAD Majadahonda a la pista del poliesportiu. Els grocs i negres necessiten emportar-se la victòria per sumar els tres punts i acostar-se a l'equip madrileny, que està just per sobre del Puigcerdà en la classificació general.
En els tres enfrontaments que ja han disputat aquests dos equips, el Majadahonda ha vençut als ceretans per 4-2, 7-0 i 4-6. És per això que l'equip de Barnola espera donar la sorpresa i guanyar als madrilenys a casa. Si no fos així, el Puigcerdà s’acomiada matemàticament de la disputa dels playoff.
L’equip groc i negre porta gairebé dos mesos sense competició i aquest fet podria ser un handicap. A més, s'ha de tenir en compte que el Majadahonda és un equip molt treballat que obliga a no baixar la guàrdia en cap moment. Tot i això, els jugadors de casa han pogut treballar amb molts efectius en els darrers entrenaments i s'han pogut recuperar efectius.

Des del club fan una crida a l’afició perquè vagi a la pista a animar al seu equip. El partit començarà a les 22h de la nit.

El Pirineu avui