El Comitè de vaga d'Espot i Port Ainé ha desconvocat la vaga parcial tant per aquest cap de setmana, 27 i 28 de gener, com per la resta de dies. Tal com ha donat a conèixer Ferrocarrils de la Generalitat, davant d’aquesta convocatòria l’empresa ha assumit el compromís d’abordar en comissió de seguiment els temes plantejats amb la màxima celeritat i vol mostrar la seva satisfacció pel retorn a unes relacions laborals constructives i positives. En aquest comunicat, FGC ha reiterat el seu compromís amb el territori assegurant una gestió responsable dels recursos públics que li han estat encomanats així com la voluntat de continuar treballant per vetllar per unes condicions laborals que assegurin el compromís dels seus treballadors i treballadores. Per la seva banda, el comitè d’empresa ha assegurat que vol donar un ''vot de confiança'' a l'empresa ''atès el compromís'' per part de la representació de l'empresa Ferrocarrils d'abordar els temes plantejats amb la màxima celeritat, convocant una comissió de seguiment la setmana vinent. 
 D’altra banda, gràcies als importants gruixos de neu acumulats en les últimes hores, les estacions d’Espot i Port Ainé comptaran amb totes les pistes i instal·lacions obertes.

El Pirineu avui