L´organització ja ho té tot pràcticament a punt per a una nova edició de la Font Blanca, que aquest cap de setmana porta els millors especialistes d´esquí de muntanya a Arcalís i Arinsal. El temps ha obligat a algun canvi en la prova individual de demà, tot i que es manté bona part del recorregut.

Canvis en el recorregut de la Font Blanca a causa del temps

Alguns dels participants feien acte de presència ahir al centre de tecnificació d´Ordino per recollir material i informar-se sobre la prova. Majoria de corredors europeus, però també algun de llunyà.

Els austríacs són els reis de l´esquí alpí, però també treuen el cap en la disciplina de muntanya.

I tot i que no hi serà l´estrella Kilian Jornet, els espanyols aspiren a aconseguir bons resultats.

S´espera el gros dels corredors i els equips aquesta tarda. Amb la mirada dirigida cap al cel. Avui hi ha hagut tempesta a la Coma d´Arcalís i demà es preveuen millors condicions meteorològiques. L´organització ja ha fet canvis en el recorregut. Es retalla la pujada al port del Rat, també al Basser. La seguretat sempre per davant. I la previsió, amb itineraris alternatius.

La Coma d´Arcalís ja està preparada per rebre els millors de l´esquí de muntanya. Sortida, a les nou del matí. Diumenge, cursa vertical a Arinsal, retransmesa en directe per Andorra Televisió.

parlen al vídeo: Rory Kelly (Esquiador equip dels Estats Units) - Matthias Gumpenberger (Entrenador de l´equip d´Àustria) - Nahia Quincoces (Corredora de l´equip espanyol) - Jaume Esteve (President de la federació de muntanyisme)

El Pirineu avui