Quan ingerim nutrients per sobre de les nostres necessitats aquests s'acumulen en forma de greix. Tant si són aminoàcids (proteïnes), com en glucosa (verdures, fruita, cereals). Aquesta es la raó per la que Mohit Emnani va impartir dimecres al vespre un taller sobre la importància del dejú i el consum de batuts verds i sucs.

Sigui quin sigui en nostre estil d'alimentació, incloure diàriament sucs i batuts verds és una manera molt fàcil d'arribar a consumir la quantitat de verdures i fruites que realment el nostre cos necessita.

Mohit afirma que seguir les pautes marcades per un dia de dejú amb consum de licuats, aporta molts beneficis físics i mentals: més claredat i agilitat de pensaments, desbloqueix d’emocions que et fan menjar en l'excés, i sobretot, un estat d'ànim més alegre, tranquil i estable.

Parlen al vídeo: MOHIT HEMNANI, PSICONEUROINMUNÒLEG

El Pirineu avui