El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja ho té tot a punt per celebrar aquest divendres la gala institucional que serveix per reconèixer públicament als i a les esportistes de la ciutat que han aconseguit resultats meritoris en les seves competicions durant l’any 2017. En aquest acte institucional, que s’iniciarà a les vuit del vespre a la sala la Immaculada i serà presidit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Isidor Alberich, es retrà homenatge a un total de 39 esportistes urgellencs. Tots ells han estat seleccionats d’acord amb els paràmetres i criteris establerts (com ara podi en els Campionats de Catalunya i/o Espanya i resultats destacats en competicions oficials internacionals) i segons les informacions que faciliten els seus respectius clubs. D’aquests 39 esportistes, 31 són piragüistes, 4 són karatekes, 3 són patinadors i una és pilot de motos de trial.

El Pirineu avui