Dues noves victòries de Nil Solans en la jornada de dimecres al Circuit Andorra del Pas de la Casa han fet que es posicionés com a clar favorit per endur-se el campionat d’enduro sobre gel, els Ice Gladiators.

En els podis de les dues curses disputades avui, Nil Solans ha anat acompanyat d’Arnau Pons i de Jordi Duedra, pilots que s’han intercanviat el segon i tercer lloc d'una cursa a l'altra.

Tot i la pluja i les altes temperatures del cap de setmana passat, l’estat del gel ha sigut bo i s’han pogut disputar les dues curses previstes sense cap inconvenient.

Dimecres 31 es disputaran les dues darreres curses d'aquesta competició, que determinaran la classificació final del Campionat. Alfredo Gómez podria tornar a córrer, acompanyat d’altres pilots de renom del món del motor.

El Pirineu avui