L'hospital de Cerdanya ha ampliat recentment la seva plantilla de professionals amb la incorporació de dos nou cirurgians: el nou cap del servei, el doctor Josep Roig, i el doctor Éric Marrel. Roig s’ha incorporat al centre provinent de l'hospital Josep Trueta de Girona a on era cap de secció de Cirurgia General i Digestiva i director de la unitat de Patologia Quirúrgica esòfag-gàstrica.

Per altra banda, el doctor Marrel, el qual ja col·laborava amb el centre des del 2015, ha desenvolupat la seva carrera en el sector privat a França (concertat amb el sistema públic) i té dues raons per comprometre's a fons amb el projecte del centre sanitari transfronterer: el primer motiu és personal, ja que la seva filla era directora adjunta quan es va obrir l’Hospital i tenia l’encàrrec de trobar cirurgians francesos per completar l’equip, i l'altre motiu és el seu compromís amb el projecte transfronterer ja que vol tornar als catalans el que li van donar quan va venir a viure a Ceret, a la Catalunya Nord, des de Bèlgica quan tenia 13 anys.

Pel que fa als reptes del servei de cirurgia interna de l’hospital, els dos professionals es comprometen a millorar i augmentar-ne l’activitat i ampliar la cartera de serveis de l’especialitat.

Amb aquestes noves incorporacions, el l'hospital de Cerdanya vol seguir guanyant la confiança dels professionals francesos i també dels usuaris del nord, que actualment representen un 40% del total dels usuaris de l'hospital.

El Pirineu avui