L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat aquest dijous al matí la programació cultural d’aquest primer semestre. El cartell combinarà artistes reconeguts a nivell nacional, com Marc Martínez o Bruno Oro, amb nous talents, com ara Maria Arnal i Marcel Bagés, Flamingo Tours o Engruna Teatre. A més, també hi tindran lloc els artistes locals, com ara la violista Laia Capdevila o el grup de teatre andorrà Líquid Dansa, entre d’altres.

Des de l’ajuntament han destacat que és una programació continuista, amb un pressupost similar al d’anys anteriors, que ronda els 30.000 euros. El que és nou d’aquest any és que s’intentarà monitoritzar més la resposta que tenen els actes programats.

La programació també incorpora els actes d’altres entitats o associaons de la ciutat, com les aules d’art o el cineclub, així com les diverses exposicions que acolliran els espais públics de la Seu.

Parlen al vídeo: ANREU CAMPILLO, TÈCNIC DE PROGRAMACIÓ D’ESPECTACLES - MIREIA FONT, REGIDORA DE CULTURA - ALBERT GALINDO, DIRECTOR DE CULTURA

El Pirineu avui