Durant la trobada d'esquiadors d'aquest dilluns a La Molina, el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, s'ha mostrat molt satisfet de com està anant la temporada d'esquí a l'estació ceretana. Després d'obrir les seves portes el 30 de novembre i encara amb moltes setmanes de neu per davant, La Molina ha registrat xifres rècord d'esquiadors, superant les que es van assolir la temporada passada, que ja van ser històriques. De fet, durant les vacances de Nadal es van fregar els 100.000 clients, un 10% més que la temporada anterior, i en acabar el 2017 ja han constatat un 38% més d'usuaris.

Tot i la pluja d'aquest cap de setmana, des de Ferrocarrils esperen més nevades i fred per assegurar una bona qualitat de neu per aquest final de temporada, que es preveu bo.

Recordem que aquesta temporada l'estació celebra el seu 75è aniversari. La propera activitat especial per commemorar-ho serà el 17 de febrer, quan tindrà lloc una jornada retro i una baixada de 75 torxes.

Parlen al vídeo: ENRIC TICÓ, PRESIDENT FGC

El Pirineu avui