L'ajuntament de Puigcerdà i la Fundació Hospital de Puigcerdà volen millorar les instal·lacions de la residència sociosanitària. Per això el consistori té sobre la taula un projecte de reforma i ampliació de la planta menys u del centre, on hi ha la unitat de psicogeriatria. Concretament l'actuació contempla la creació d'una nova sala de reunions -que l'utilitzaran tant els familiars i usuaris com el personal de la residència-, la unificació dels dos menjadors existents en un únic espai multifuncional i també es farà un nou magatzem. Pel que fa a l'exterior de l'edifici, s'ampliarà una part de la terrassa on s'instal·larà un porxo. A més, el projecte també contempla la millora dels sistemes de seguretat.

El consistori ja té enllestit el projecte i en les properes setmanes en licitarà les obres amb l'objectiu d'iniciar els treballs a la primavera. Seguint aquest calendari, la reforma de les instal·lacions podria finalitzar aquest mateix any.

Recordem que el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha concedit recentment set noves places públiques a la residència de Puigcerdà, que actualment en té 47, a més del centenar de places privades.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui