L’Associació de Propietaris de la Mancomunitat de Propietaris de Tost-Sant Germé ha dut a terme els darrers mesos un seguit d’obres a la carretera que connecta la C14 amb Casetllar de Tost. La via es trobava en força mal estat, i l’entitat, que és qui realitza les inversions als pobles de la vall de Tost, fruit d’un acord amb l’ajuntament de Ribera d’Urgellet, hi ha realitzat un seguit de treballs per arreglar-la.

Les obres han tingut un cost aproximat de 200.000 euros, i s’afegeixen a les que es van fer l’any passat a la carretera de Torà, que comunica l’altre poble de la vall, així com el nucli deshabitat de Tost, amb la C14. Enguany l’associació també té previst fer algunes millores a Montant de Tost, on s’arreglarà el teulat del local social, ja que hi ha goteres, i es faran obres al cementiri.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, ALCALDESSA DE RIBERA D’URGELLET

El Pirineu avui