El conseller general del Grup Liberal, Ferran Costa, ha entrat una pregunta escrita a Sindicatura perquè el Govern expliqui com es fonamenta l’afirmació feta pel mateix Executiu, que diu que els museus han registrat un augment de més de 3.000 visitants durant el 2017 respecte a l’any anterior.
La pregunta la motiva la publicació al web de Govern de la notícia El grau de satisfacció dels visitants als museus i monuments gestionats per l’Executiu se situa en 8.82 sobre 10, en la qual s’indica unes xifres que no coincideixen, diu Costa, amb les dades que facilita el mateix Executiu.

Costa subratlla que des del 2011 cada cop hi ha menys visitants als museus del país i que això és una mostra de la política erràtica i sense rumb del Govern que no aposta pel patrimoni ni pels museus del país.

Parlen al vídeo: FERRAN COSTA, LIBERALS ANDORRA

El Pirineu avui