L’ajuntament de Bassella posarà aviat fi a una situació peculiar i és que després de 20 anys d’estar-se en un magatzem, el consistori disposarà finalment d’un edifici. Com a conseqüència de les expropiacions per la construcció del pantà de Rialb, l’ajuntament va perdre la seva ubicació i es va instal·lar en un magatzem situat al costat de l’àrea de servei de la C14. El que havia de ser una situació provisional s’ha allargat 20 anys, fins que ara l’ajuntament ha aprovat una partida de prop de 300.000 euros per construir una nova seu consistorial, a Ogern, tal com s’ha publicat aquesta setmana al Butlletí Oficial de la Província. En declaracions al diari Segre, l’alcaldessa de Bassella, Cristina Barbens, ha explicat que l’edifici estarà al costat del bar del poble, i tindrà una sola planta de 300 metres quadrats, amb despatxos, sala de plens, arxiu, recepció i banys. De fet, es dona el cas que l’actual magatzem no té banys i els treballadors municipals han d’utilitzar el de l’àrea de servei. L’obra hauria d’estar enllestida aquest mateix any.

El Pirineu avui