Un camió cisterna que contenia uns 7500 kg de gas propà ha bolcat aquest dilluns al voltant de les onze del matí a la carretera GIV-4082, entre les poblacions d'Alp i la Molina. Els Bombers d'Alp, Puigcerdà, Llívia i Guardiola han estat treballant durant tot el matí per taponar la fuita de gas i a quarts de sis de la tarda ha arribat un altre camió cisterna de Vic per fer el transvasament, que s'ha allargat prop d'unes tres hores. Després els Bombers procediran a retirar el camió sinistrat, tasca que es podria allargat fins a mitjanit, segons han informat des del cos.
Les primeres hipòtesis apunten a un excés de velocitat com a causa de l'accident, ja que en aquell moment no hi havia gel sobre l'asfalt.
Durant els treballs, els Mossos d'Esquadra han mantingut la via tallada i han desviat els vehicles per la carretera de Masella.

El Pirineu avui