Les sessions tenen un format tipus taller amb metodologia vivencial a partir de role-playings i dinàmiques de grup. D'aquesta manera, els pares es posen en la pell dels infants i poden entendre l'efecte de les estratègies educatives i aprenen des de l'experiència i l'emoció.
A més, es faciliten lectures complementàries i el resum dels continguts treballats durant les sessions. Les sessions tenen continuïtat i no estan plantejades de manera individual, i tothom hi serà benvingut.
Els tallers estan dirigits per membres certificats per l’Associació de Disciplina Positiva i estan dissenyats per ajudar mares i pares habilitats per a exercir el seu rol parental d’una manera eficient.
La primera sessió d'enguany tindrà lloc el pròxim dimarts dia 30 de gener, a Ordino, i porta per títol "Característiques d'una disciplina eficaç sobre la base del respecte mutu".

Atès que és una activitat mancomunada, les taules sessions es combinaran entre les dues parròquies d'una manera alterna. Es faran a la Casa Pairal d'Ordino i a la sala L'Indret la Massana. L'horari serà sempre en dimarts, a les 21.30 h. L'activitat és oberta a tothom.

Parlen al vídeo: FRANCESCA GUERRERO, CONSELLERA BENESTAR ORDINO - LORENA NIETO, PSICÒLOGA

El Pirineu avui