Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura.
Aquest migdia s´ha acabat el termini per presentar ofertes per adquirir la majoria d'Ordino-Arcalís i només s´ha presentat una oferta, la de Saetde. Inicialment el termini per lliurar propostes era el 15 de desembre, però es va ampliar perquè la societat encampadana va demanar més temps per poder analitzar la informació. Hi havia tres societats més que havien retirat el plec de bases. Al voltant del 20 de febrer el comú d´Ordino hi hauria d´elaborar un informe sobre la proposta de Saetde. Si fos correcte, entre març i abril s´hauria de dur a terme l´adjudicació.
La societat que té com a accionistes majoritaris la família Viladomat s'ha compromès a invertir uns 3 milions d´euros i fer-se càrrec del 76% de les accions de Secnoa.

El Pirineu avui