L’Assemblea General de la Germandat de Sant Sebastià ha estat només un de la desena d’actes celebrats aquests darrers dies amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià. El mateix dissabte ha tingut lloc la tradicional homilia a la catedral i la foto de família a la porta de l’ajuntament. En l’assemblea també s’ha produit el relleu en el càrrec de germà major, que ha passat a ostentar Ramon Viaplana en substitució de Josep Canelles, que hi ha estat dos anys.

Entre els actes d’aquesta festivitat també hi ha hagut un dinar popular, un ball de tarda així com un campionat de botifarra o el Concert de Sant Sebastià. Aquest ha tingut lloc diumenge a la tarda a la sala de Sant Domènec, que s’ha omplert per escoltar als Acordionistes de l’Escola Municipal de Música. El programa ha acabat amb una missa en record dels germans confrares difuns a l’església de la Missió.

Parlen al vídeo: RAMON VIAPLANA, GERMÀ MAJOR - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui