L'aeroport d'Andorra-la Seu tornarà a rebre vols comercials durant un mes. Serà a partir del 9 de març, gràcies a una nova campanya impulsada per l’agència turística alturgellenca Viatges Regina. Concretament, els vols comercials connectaran l’aeroport pirinenc amb les ciutats de Marsella, Palma i Madrid. La campanya es podrà fer gràcies a l’acord signat amb la companyia Twin Jet, filial d’Air France, tal com s’ha donat a conèixer en el marc de Fitur. Els avions tindran una capacitat de 20 passatges, i en total s’oferiran 700 places. Des del territori, la notícia ha estat molt ben rebuta.

Aquesta promoció va dirigida sobretot a clients amb poder adquisitiu alt que vulguin fer una estada a Andorra o al Pirineu català al tram final de la temporada d'esquí. L’estiu del 2015 Viatges Regina ja va ser pionera a promocionar vols amb origen o destinació a l’aeroport, amb connexions a Mallorca.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL

El Pirineu avui