Ferrocarrils de la Generalitat i la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona han renovat aquest dilluns el conveni de col·laboració amb el qual FGC ofereix als associats preus especials per esquiar a les estacions del grup. A banda d'un 10% de descompte en la compra de forfets durant els caps de setmana i festius, aquesta temporada FGC ofereix també la promoció 2x1 per la compra de forfets en dies feiners a La Molina, Espot, Port Ainé, Vall de Núria i Vallter 2000.
La signatura de l'acord s'ha fet en el marc de la 9a Trobada d’Esquiadors que cada any té lloc a l'estació de La Molina, una cita de tots els associats de les onze associacions que formen part de la federació.

Des de FGC s'han mostrat satisfets de tornar a col·laborar amb els hostalers de les comarques gironines i han destacat l'impacte econòmic positiu que té al territori el sector hoteler.

A més amb aquest conveni de col·laboració, Ferrocarrils de la Generalitat ha ampliat la seva oferta d’activitats als associats per les temporades de primavera, estiu i tardor, oferint un 10% de descompte sobre la compra de tiquets pel cremallera de Vall de Núria, el Telecadira de Vallter, el Bike Park, el Telecabina de La Molina i en el parc lúdic de Port Ainé.

La trobada ha estat organitzada per l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya. A més d'un esmorzar, els associats han pogut gaudir d'una jornada gratuïta d'esquí.

Parlen al vídeo: ANTONI ESCUDERO, PRESIDENT FEDERACIÓ HOSTALERIA COMARQUES GIRONA - ENRIC TICÓ, PRESIDENT FGC

El Pirineu avui