Un total de 150 participants han participat aquest diumenge a la 26a edició de la Marxa Pirineu, amb sortida a l'estació de nòrdic de Lles i arribada a la d'Aransa. Tot i la pluja, la prova ha transcorregut amb normalitat i ha comptat amb esquiadors d'alt nivell i també amb famílies senceres que han participat a la categoria familiar.
Laura Orgué ha estat la vencedora dels 25 km en categoria femenina i en masculina ha guanyat Sergi Brau. Pel que fa al circuit de 14 km, els guanyadors en categoria masculina i femenina han estat els germans Aristide i Myrtille Begue, membres de l’equip nacional de França que han aconseguit podis en curses de Copa del Món Júnior.

Recordem que aquesta cursa forma part del Circuit de Marxes Populars d’esquí de fons
i que el proper diumenge 28 de gener tindrà lloc a la Quillane la Puigcerdà Fons.

El Pirineu avui