Els professionals de l’hostaleria i la restauració de l’Alt Urgell auguren uns mesos de gener i febrer positius, gràcies en part al fet que les estacions d’esquí nòrdic de la comarca tinguin neu garantida fins a final de temporada. El primer trimestre de l’any sol ser complicat per als establiments de la comarca i, en aquest sentit, el fet que enguany les estacions d’esquí nòrdic puguin assegurar l’obertura fa preveure uns caps de setmana de bones ocupacions, especialment als hotels i cases rurals més propers a les pistes.

Les entrades de nord de finals d’any van beneficiar força a Sant Joan de l’Erm, mentre que la llevantada de principis de gener va deixar gruixos importants a Tuixent la Vansa, un fet que els permetrà tenir neu fins a Setmana Santa.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT ASSOC. HOTELERIA ALT URGELL

El Pirineu avui