Sergi Torres va néixer a Barcelona. Dedicat sempre a redescobrir-se a si mateix a través de la seva pròpia experiència, observant, aprenent i comprovant que prendre la responsabilitat de tot el que succeeix, i el perdó, són l'única eina que ens ofereix la trobada genuïna amb el nostre Ésser.
Sergi es va sentir guiat per la vida a estendre, compartir i oferir a uns altres la mateixa eina emocional que va descobrir ell.
Així és com, en forma de conferències, cursos, tallers i també a través de llibres, Sergi proposa un canvi de mentalitat respecte al món d'una forma propera, assequible, pràctica i aplicable en les nostres vides.

Torres ha impartit a Andorra, a través de l'Associació Marc G.G., la conferència "El valor de viure el present", aquest divendres al vespre a la Sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany

Parlen al vídeo: SERGI TORRES, CONFERENCIANT

El Pirineu avui