L'ajuntament de Llívia està remodelant aquests dies el carrer dels Forns, que connecta l'edifici consistorial amb el carrer del Raval, un dels principals accessos al nucli urbà. Després de renovar el carrer Puigcerdà, uns treballs que aviat s'enllestiran, l'equip de govern ha decidit actuar en aquest vial perquè es trobava en mal estat. Es substituiran les llambordes malmeses per asfalt, tal com s'ha fet en altres carrers de la localitat.

Els treballs han començat just davant l'ajuntament i, un cop s'hagi completat tot el carrer, que fa uns 130 metres de llargada, es començaran a remodelar també els carrers Raval i Frederic Bernades. D'aquesta manera, el consistori haurà finalitzat la renovació dels principals accessos al nucli de Llívia.

Des de l'ajuntament també han explicat que les llambordes del carrer Forns que estiguin en bon estat s'utilitzaran per refer les voreres d'altres carrers, com el carrer Puigcerdà.

S'espera que els treballs s'allarguin durant dues setmanes. El cost de les obres del carrers Forns, Raval i frederic Barnades s'apropa als 80.000 euros, finançats per l'ajuntament de Llívia.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui