Coincidint amb la celebració del World Snow Day (Dia Mundial de la Neu), la Molina organitzarà el proper diumenge 21 de gener una activitat multitudinària: un bateig de neu, és a dir, una jornada promoguda per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer el món de la neu als menuts. Com cada any, l'estació se suma a aquesta iniciativa tot acollint propostes dissenyades per al públic familiar.

Per a aquest dia, La Molina oferirà paquets combinats que inclouran classes d’iniciació a l’esquí, lloguer de material, forfet debutant i un pack de benvinguda.

Els paquets d'esquí de dues hores estaran destinats a persones que no saben esquiar. Hi haurà 10 grups per a 10 debutants en dos horaris diferents: de 10.00 a 12.00 h, per una  banda, i de 12.00 a 14.00 h, per l’altra. Els participants hauran de presentar-se una hora abans a les oficines per recollir el forfet i el comprovant que hauran d’entregar al monitor corresponent, a la carpa de La Molina, situada a la plaça de Cap de Comella. L'esdeveniment també serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

La jornada s'emmarca dins la programació especial d'el 75è aniversari de La Molina. La propera activitat serà el 17 de febrer, quan es farà la Jornada retro i Nit de les 75 torxes i el dia dels Nens que serà el 28 de febrer.

El Pirineu avui