El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha iniciat una nova edició del programa Treball i Formació, promogut i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb la contractació de 18 persones que fins ara estaven a l’atur. Una part dels contractats realitzarà tasques de desbrossament i manteniment de camins i senders, mentre que un altre grup es dedicarà a la digitalització de documents a l’Arxiu Comarcal i un tercer estarà destinat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP). Una de les persones contractades serà el coordinador del programa.

En aquest sentit, a banda de beneficiar a les persones contractades, totes les tasques emmarcades en aquest programa tindran una funció pública i d’interès social.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ve desenvolupant programes de treball i formació des de l’any 2013. La selecció de les persones es fa a través de l’oficina del SOC a la Seu d’Urgell, des d’on es deriven les persones que compleixen els requisits per accedir al programa.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui