L’estació d’esquí nòrdic de Tuxient la Vansa ha centrat bona part dels esforços d’aquesta temporada a millorar la base de l’estació. Així, s’ha eixamplat la sortida del circuit principal i s’ha fet un canvi d’imatge a la zona principal de l’estació. L’objectiu és fer més fàcil i pràctica l’estada dels grups escolars, que cada cop són més nombrosos a l’estació.

Una altra gran inversió d’aquest any ha estat l’adquisició d’un canó de neu. Tot i això, no es posarà en marxa fins l’any que ve, ja que enguany hi ha neu garantida fins a Setmana Santa. De moment, amb aquest giny des de l’estació creuen que podran garantir un tram esquiable suficient encara que hi hagi poca neu natural

A banda d’això, l’estació també ha adaptat un revolt al circuit més planer i ha arreglat força metres de tanques paravent, per tal de garantir una millor conservació de la neu.

Parlen al vídeo: ALBERT NADAL, DIRECTOR TUIXENT-LA VANSA

El Pirineu avui