El FeMAP, el Festival De Música Antiga dels Pirineus, ja ha obert el període de votacions per escollir els tres cartells finalistes que opten a convertir-se en la imatge de l'edició d'enguany. En total hi ha 19 propostes de cartells, 7 de les quals són d'autors cerdans. Dos cartells són obra d'Albert Mosquera de Puigcerdà, dos de Josep M Solano, també de Puigcerdà, 1 de Mª Teresa Contreras, de la capital ceretana, i un de Tània Manzanal de Llívia.

Aquells que ho vulguin poden votar fins a un màxim de tres propostes fins el proper dilluns 22 de gener a través de la web del festival www.femap.cat/votacions. Els tres cartells amb més suport popular seran avaluats per un jurat que escollirà el guanyador tenint en compte la originalitat, l'impacte visual o l'ús d'elements relacionats amb el Pirineu.

Els tres finalistes es donaran a conèixer el dia 23 de gener i el dia 29 es publicarà el cartell guanyador, que s'emportarà un premi de 2000 euros, mentre que els finalistes rebran un passi per a 2 persones per a tots els concerts d'aquest 2018 i un cd del festival.

El Pirineu avui