La Font Blanca ha donat un pas endavant a nivell organitzatiu per tal de convertir-se en la gran referència de les seus que configuren el calendari de la Copa del Món i per això condimentarà la cursa vertical amb una pantalla gegant de 6x6 metres a l’arribada, regalarà packs d’animació als espectadors i realitzarà un sorteig amb premis de qualitat que ja s’ha engegat a Facebook.

Els preparatius per a la cursa individual d’Arcalís, el 27 de gener, també són un envolcall de qualitat per garantir que sigui una gran festa: hi haurà una pujada conjunta per als espectadors que ho desitgin des del pàrquing fins a l’Estadi Scarpa, que serà el centre neuràlgic, al costat del restaurant La Coma. Allà també esperen sorpreses com una xocolatada o kits d’animació gratuïts i d’altres regals.

El gran objectiu de la Font Blanca és convertir el cap de setmana del 27 i 28 de gener en el Dia Nacional de l’Skimo, amb la intenció de què sigui una festa de l’esquí de muntanya i de què l’espectador se sentí partícep d’un cap de setmana inoblidable, a nivel esportiu i també social. D’aquí els hashtags emprats a les xarxes socials: #TotsFemlaFontBlanca i #ViulaFontBlanca.

Parlen al vídeo: JAUME ESTEVE, ORGANITZADOR

El Pirineu avui