La Diputació de Lleida arranjarà enguany la travessia de la carretera LP-4033a, que creua el nucli urbà de Bellver de Cerdanya, des de la carretera de Baltarga fins al pont sobre el riu Segre. L’actuació consistirà en renovar el ferm de la carretera, els vorals, la plaça Sant Roc i soterrar els subministraments. Es preveu l’eliminació de la rotonda; es deixarà un vial de sortida i es tallarà al trànsit el camí de Talló, al qual no hi podran accedir els vehicles. D’aquesta manera, el consistori espera recuperar l’espai per als vianants i fer una entrada al nucli antic molt més còmode per a tothom.
Els treballs suposaran una inversió de 483.000 euros i forma part d'una paquet valorat en 8,4 milions d'euros amb el qual l'ens provincial millorarà diverses vies locals que necessiten una reforma o ampliació, d'acord amb les peticions que fan arribar els ajuntaments. La majoria corresponen a la plana de Lleida.

Actualment la Diputació de Lleida té més de 815 quilòmetres de carreteres de la seva titularitat.

El Pirineu avui