L'ajuntament de Bolvir ja ha finalitzat la instal·lació del nou dipòsit d'aigua al terreny on actualment ja hi havia els dos dipòsits en ús, damunt la sèquia de la solana. D’aquesta manera, el municipi ha triplicat la reserva d’aigua, passant dels 530 metres cúbicsde què disposava fins ara als 1.750m3. Els nous dipòsits permeten a l'Ajuntament fer-se càrrec de l'abastament dels sectors residencials de Sallens i els Llosers, així com el de les Esplanes i dos sectors de creixement urbanístic.

El consistori va optar per tirar endavant aquesta actuació per tal d'assegurar el subministrament d'aigua als veïns i segons residents durant tot l'any i evitar, així, haver de tancar-lo a les nits per tornar a omplir els dipòsits en èpoques de sequera i de gran afluència turística, una mesura que ha hagut de prendre en diverses ocasions.

Les obres s'han executat durant des del setembre i fins a finals d'any i han comptat amb un pressupost d'uns 280.000 euros. A més, aprofitant aquesta intervenció també s’ha pogut millorar un tram del camí de l’Aigua, obtenint així un nou traçat paral·lel a la sèquia per fer aquest recorregut més agradable als veïns.

El Pirineu avui