Actua i Business France han signat aquest dimarts, 16 de gener, un acord que permetrà les dues agències de promoció econòmica establir diverses col·laboracions. El conveni és el primer que signa l’entitat andorrana amb una agència de promoció econòmica internacional, permetrà treballar accions conjuntes entre França i Andorra, i potenciar la internacionalització de les empreses d’ambdós països.

L’acte de signatura ha tingut lloc a la seu de Business France a París i han participat el director general de l’agència de promoció econòmica francesa, Christophe Lecourtier, el secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica i la Innovació, Josep Maria Missé i la directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI-Invest in Andorra), Judit Hidalgo.

Business France és un agència nacional al servei de la internalització de l’economia francesa, disposa d’un equip de 1.500 professionals i compta amb 85 oficines distribuïdes a 70 països. Aquesta agència pública depèn del Ministeri d’Economia, Indústria i Digital i del Secretari d’Estat del Comerç Exterior, de la Promoció del turisme i dels francesos a l’estranger, del Ministre d’Habitatge, de la Igualtat dels Territoris i del Ministre d’Afers Exteriors i del Desenvolupament Internacional.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MISSÉ, SECRETARI D’ESTAT DIVERSIFICACIÓ Econòmica

El Pirineu avui