Prop de 250 joves esquiadors d'entre 9 i 12 anys han participat aquest dissabte al 21è Trofeu Pista! Pista!, que s'ha celebrat aquest dissabte a l'estació de La Molina. Aquesta prova, que és puntuable per la lliga catalana en categoria U10 i U12, inaugura la 10a edició del circuit Audi quattro Cup.
La cursa ha consistit en dos gegants a una sola mànega per categoria i s'ha allargat durant tot el matí. Per a molts dels participants ha estat la primera vegada que han debutat en una competició d’aquestes característiques. I ho han fet en unes condicions immillorables, amb el 100% de l'estació oberta gràcies als més de 50 centímetres de neu nova caiguda durant la setmana.
A la tarda els participants i els seus acompanyants s'han traslladat al pavelló del poliesportiu d'Alp, on han pogut tastar diverses activitats i propostes lúdiques.
Els guanyadors en la categoria U10 han estat Mar Morros en la femenina i Tomàs Sastre en la masculina. En la categoria U12, el vencedor ha estat Martí Cardeña en masculí i Ona Vidal en femení.
El trofeu Pista Pista! l'organitza La Molina Club d’Esports, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i la Real Federación Española de Deportes de Invierno.

El Pirineu avui