Desenes de veïns de Puigcerdà s'han quedat aquest diumenge al migdia sense electricitat degut a una avaria del transformador de la plaça del Rec. Després de detectar d'on venia l'averia, els operaris de la companyia han canviat el transformador i, al voltant de les 9 de la nit, s'ha restablert el subministrament.

El tall de llum ha afectat els habitatges de la prolongació del carrer Major, el carrer Puigpedrós, Doctor Andreu, zona del Torreó i altres vials propers a l'estany.

L'avaria ha provocat el malestar entre els veïns, han estat sense llum ni calefacció durant gairebé 8 hores. Alguns han expressat les seves queixes a través de les xarxes socials.

Però aquest no ha estat l'únic problema amb el subministrament elèctric durant el cap de setmana. Més de 1500 abonats de Prats i Sansor, Das, Urús i Fontanals de Cerdanya també s'han quedat aquest dissabte a la tarda sense llum degut a la caiguda d'un cable d'una torre elèctrica. La incidència s'ha registrat sobre les cinc de la tarda i gradualment s'ha anat restablint el servei a la zona.

A conseqüència del tall elèctric, l'estació de Masella s'ha vist obligada a suspendre l'esquí nocturn de dissabte.

El Pirineu avui