Després de fer un estudi previ sobre el terreny, l'ajuntament de Puigcerdà ja ha aprovat la primera part del projecte de construcció del parc fluvial del marge esquerre del riu Querol, que travessa el terme municipal de nord a sud. El consistori preveu adequar un tram de dos quilòmetres, des de l’antiga farinera fins al pont del Teixidor, perquè es converteixi en una de les principals zones verdes de Puigcerdà. La primera part del projecte, la que s'ha aprovat, preveu actuar en una zona de 1300 m2 situada a tocar de la Colònia Simó.

El projecte preveu l'adequació d'un camí per passejar, una zona enjardinada a tocar del riu, gronxadors per als infants i una pista de petanca. A més, on hi havia l'antic safareig s'aixecarà una estructura de fusta que es convertirà en un mirador.
El projecte es troba ara en exposició pública i, si no hi ha al·legacions, s'aprovarà definitivament el mes que ve. Després es licitaran les obres, que podrien començar durant el segon semestre del 2018
El cost de l'actuació és de 188.000 euros finançats per l'ajuntament de la capital ceretana.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui