Un motorista de 64 anys i nacionalitat andorrana ha mort aquest diumenge al terme municipal de Bassella, en patir un accident a la C14. El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 128 i els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quan passaven 6 minuts de les 12 del migdia. Per causes que s'estan investigant, el conductor ha sortit de via i ha resultat ferit greu. Ha estat traslladat en helicòpter medicalitzat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, a on ha mort posteriorment. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques. Quant a l'afectació viària, la circulació s’ha tallat durant almenys una hora al tram de l’accident fins que s’ha pogut restablir la normalitat.
El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

El Pirineu avui