La sala Sant Domèncec de la Seu d’Urgell s’ha omplert aquest diumenge amb motiu de la primera jornada de vendes amb descomptes que s’ha organitzat a la ciutat sota el lema Shopping Rebaixes-Vine a passar un diumenge de rebaixes. En total hi han participat una vintena d’establiments comercials de la ciutat que han ofert una mostra dels seus productes. L’objectiu de la iniciativa, promoguda  per La Seu Comercial i la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell amb el suport de l’Ajuntament urgellenc i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, és poder donar a conèixer a veïns i visitants tota aquella oferta rebaixada que hi poden trobar a diferents botigues i comerços de la ciutat durant aquest període de rebaixes d’hivern.   

A la Shopping Rebaixes no només s’hi han pogut trobar productes i rebaixes sinó que també hi ha hagut activitats lúdiques adreçades al públic familiar com tallers de maquillatge, de scrapbooking, de fang o d’anglès, així com una ludoteca de jocs de taula i cartes per a nens i nenes de 3 a 10 anys. A més, durant tota la jornada, els visitants han pogut gaudir de tastets gastronòmics.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALSAS, PRESIDENT UBSU

El Pirineu avui