L'ajuntament de Puigcerdà refarà, en les properes setmanes, el ferm del carrer Alfons I. Concretament s'actuarà en el tram comprès entre els carrers Higini de Rivera i Coronel Molera. Es tracta d'un vial molt utilitzat i que actualment es troba en molt mal estat, amb nombrosos sots i irregularitats en el paviment. La causa principal del seu deteriorament és, sobretot, l'acció de la potassa que s'utilitza durant l'hivern.

Les obres s'executaran tan bon punt hi hagi una finestra de bon temps per poder actuar amb l'aglomerat asfàltic i, si no fos el cas, els treballs es portaran a terme a la primavera. De fet, un cop passa l'hivern, cada any el consistori refà el paviment dels carrers del municipi que s'han malmès amb el gel i la potassa.

Es preveu que les obres s'allarguin uns 4 dies. Durant el temps que durin els treballs, l’ajuntament reordenarà el trànsit de vehicles pels carrers adjacents. El cost de l'actuació serà de 20.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui