La campanya "Jo també vull jugar", organitzada per Càritas Urgell, el Sedis, el Consorci d'Atenció a les Persones, i la residència CASER Oliana, ha permès repartir joguines a 20 famílies de la comarca de l'Alt Urgell amb dificultats econòmiques per Reis. En total es van recollir 190 joguines i 28 llibres, que van cobrir les necessitats de totes les famílies de la comarca que requereixen aquesta ajuda.

Així, en els dies previs a Nadal es va iniciar una campanya de recollida a través dels punts habilitats al Palau d'Esports de La Seu d'Urgell, a Càritas d'Urgell, al centre Sant Ot i a la botiga de Grapats Encants i també a la seu de l'Associació d'Hosteleria. A més, es va aprofitar l’últim partit de l’any del Cadí la Seu a casa per fer una gran recollida.

Les famílies van rebre les joguines els dies previs a la vigília del dia 6, per arribar, a través de les carrosses dels Reis Mags, als infants.

Parlen al vídeo: NEUS PUIGSUBIRÀ, COORDINADORA CAMPANYA

El Pirineu avui