Durant el 2017 el Museu del Tabac ha batut el rècord en nombre de visitants/any. Durant aquests 14 anys, des de la seva obertura l’any 2003, han creuat les portes més de 150.000 persones.

Dels visitants rebuts, el 46% han estat grups, el 44% han estat particulars i famílies i el 10% escolars, el que representa, respecte del 2016. Ens han visitat fins a 44 nacionalitats diferents entre els quals cal destacar França (48%), Espanya (19%), Andorra (15%), Regne Unit (2%) i Alemanya (2%). L’idioma més utilitzat en les visites ha estat el francès (47%), seguit del català i castellà (22% cadascun), l’alemany (5%) i l’anglès (4%). Aquestes xifres han representat un increment del 12% dels visitants de parla francesa i d’un 3% del públic alemany.

La mostra, Imatges per tocar, encara es pot visitar fins a finals del mes de gener. L’obra fotogràfica de Juan Torre, invident, és una exposició insòlita per la seva doble intenció. El Museu del Tabac presenta per primera vegada a Andorra una exposició destinada als invidents, sense deixar al marge les persones que gaudim de visió total.

Parlen al vídeo: MARIA REIG, DIRECTORA FUNDACIÓ REIG I MUSEU TABAC

El Pirineu avui