La tercera edició del Workshop Ocupacional celebrat a la Seu d’Urgell el passat mes d’octubre ha formalitzat un total de 25 contractes laborals per treballar bàsicament a Andorra. Cal recordar que com a resultat d’aquesta trobada entre les 110 persones demandants de feina i les 16 empreses que oferien diferents llocs de treball per cobrir a l’Alt Urgell, Cerdanya i Andorra, es van realitzar més de 420 entrevistes professionals. Del total de les 110 persones que cercaven feina, un 23% ha estat han estat contractades en grans magatzems, restauració, neteja, departaments comercials, fotografia i vendes.

Aquest tercer workshop ha estat organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Oficina Jove, amb la col·laboració del Govern d’Andorra, el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui