S’obren les inscripcions del 19è Torneig d’esquaix de la parròquia d’Encamp. Estaran obertes fins al 19 de gener i s’han de formalitzar a les recepcions dels centres esportius encampadans.
El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp i el Centre Esportiu del Pas de la Casa acolliran a partir del 22 de gener el 19è Torneig d'esquaix de la parròquia d'Encamp, que s’allargarà fins a mitjans del mes de febrer.
L'activitat està destinada als amants d’aquest esport, majors de 18 anys, amb l'objectiu de promocionar la pràctica de l’esquaix i també de donar a conèixer les instal·lacions esportives de la parròquia.

El campionat comptarà amb dues categories, la de Socis, per als abonats als centres esportius encampadans, que tindran la inscripció gratuïta al torneig, i la categoria Open, per als no socis, que tindran d’abonar set euros per poder participar en el torneig.
El 19è Torneig d’esquaix d’Encamp compta amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses d’Encamp i de Viladomat.

Parlen al vídeo: IGNASI VINÓS, DIRECTOR COMPLEX D’ENCAMP

El Pirineu avui