Les entitats Amics de Cerdanya i l’Institut d’Estudis Ceretans ja han posat a la venda el calendari cerdà del 2018, una idea que va tenir l'historiador de Bellver Joan Pous ara fa 38 anys. Des de llavors, les dues entitats editen cada any un calendari comarcal que, com sempre, té dues parts diferenciades: una amb el santoral, dites, mercats o fires i l'altra es dedica a una temàtica en concret. Enguany el tema escollit ha estat els ocells de Cerdanya.

Els beneficis que s'obtenen de la venda dels calendaris serviran per finançar diversos projectes i activitats de caire cultural, així com per donar suport econòmic a l'escola catalana Jordi Pere Cerdà de Sallagosa.

Els 1300 exemplars que s'han imprès ja es poden adquirir a les llibreries i alguns establiments de l'Alta i la Baixa Cerdanya. Enguany el seu cost és de 10 euros, en comptes de 7, perquè per primer cop s'ha imprès a tot color i no a dues tintes. A més, també inclou una làmina il·lustrada.

Parlen al vídeo: JOAN MUNTANÉ, PRESIDENT AMICS DE CERDANYA

El Pirineu avui