D'una forma amena i tenint a les dones del carrer com a protagonistes, el canal d'internet Ràdio Concha vol ser un altaveu dels pensaments i situacions en què es troben actualment les ciutadanes d'Andorra.
Ràdio Concha és un projecte que va de la mà de l'associació Stop Violències, i el seu nom el deu a la gosseta que sempre acompanya a la Vanessa.

L'associació Stop violències és una associació que lluita pels drets de les dones del país, amb sensibilització i intervenció, i té 4 línies d'actuació:
Sensibilització social amb projectes com el d'oci nocturn lliure de violències
Inntervenció com el projecte de teràpia canina amb psicòloga especialitzada en violències per a dones, infància i col•lectius en situació de violències i/ o vulnerabilitat, i la tercera línia lluita pels drets de les dones que a Andorra, encara no tenen.

Dintre de totes les línies d'actuació es fan projectes que transversalment pretenen donar veu i fer visible les violències i discriminació que pateixen les dones pel sol fet de ser-ho. En aquesta línia, radioconcha.com és una ràdio online des de la que fan emissió de programes de ràdio amb temàtica social, oberta a tota la societat en general i a les dones en particular per poder expressar la multitud de problemàtiques que pateixen, pel sol fet de ser dones.

Parlen al vídeo: VANESSA MENDOZA, PSOCÒLOGA I PRESIDENTA STOP VIOLÈNCIES

El Pirineu avui