Els grups de l’oposició han aprofitat el comiat de Rúbio per agrair la tasca feta aquests anys. Des de Compromís per la Seu han recordat que fa unes setmanes van presentar una moció, que va ser rebutjada, per tal que Rúbio pogués allargar el seu mandat més enllà dels 10 anys estipulats. En aquest sentit, han insistit en la bona tasca que ha realitzat.

Per la seva banda, tant des d’Esquerra com des de la CUP també han lloat la tasca feta per Rúbio i han volgut fer autocrítica per no haver estat més severs a l’hora d’ajudar a resoldre alguns casos.

En aquest sentit, tant Esquerra com la CUP han insistit que en el seu dia no van avalar la moció de Compromís per allargar el mandat de Rúbio en considerar que 10 anys són suficients i que cal afavorir el relleu en els càrrecs.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP

El Pirineu avui