A partir d’aquest dijous, 11 de gener, els candidats a participar del campionat per excel•lència de la BTT que tindrà lloc a Vallnord Bike Park la Massana del dia 15 al 18 de juliol del 2018, podran registrar-se a través del web https://www.vallnordworldcup.com.

L'estació de Vallnord – Pal Arinsal ja ha rebut la confirmació del calendari de la competició, que torna per segon any consecutiu del dia 15 al 18 de juliol. Els millors corredors de les modalitats descens i cross-country i els afeccionats ja han reservat aquestes dates al seu calendari per tal de tornar a participar al campionat que porta el nom de la Unió Ciclista Internacional
A més del formulari d'inscripció a cadascuna de les curses, els usuaris ja poden informar-se, també a través de la pàgina web, del programa de la competició. Així mateix, disposen dels circuits als quals s'hauran d'enfrontar per demostrar les seves habilitats en DHI i XCO. El recorregut de cadascuna de les dues modalitats serà gairebé idèntic al de la Copa del Món UCI de XCO-DHI que es disputarà la setmana anterior, també a Vallnord Bike Park la Massana. El recorregut de XCO és un circuit de 4,5 km que transcorre pels voltants de l'estació d'esquí de Pal i el recorregut de DH de 2,5 km comença a Pal i acaba al poble de la Massana.

El Pirineu avui